Ingezonden

De Thaise Pup (Varapatr) gaat dit schooljaar naar het Carmelcollege via het High School programma van AFS. Hij woont sinds eind augustus bij een Nederlandse gastfamilie in Emmen die helaas niet instaat zijn om hem langere tijd in huis te nemen. Daarom is AFS druk op zoek naar een nieuw thuis voor hem. Wil jij graag een bijzonder avontuur aangaan en voor een paar maanden gastouder worden van de 16-jarige Pup? Neem dan contact op met AFS: info@afs.nl / 085 047 1525 / afs.nl

AFS is voor de 16-jarige Varapatr uit Thailand op zoek naar een gastgezin. Hij woont sinds eind augustus bij een Nederlandse gastfamilie in Emmen die helaas niet instaat zijn om hem langere tijd in huis te nemen. Daarom is AFS druk op zoek naar een nieuw thuis voor hem. Varapatr (hij noemt zichzelf Pup) is een lieve en rustige jongen en houdt erg van fietsen en koken. Hij gaat in Emmen naar het Carmelcollege en is al druk bezig met het leren van onze taal.

Door gastgezin te worden haalt u letterlijk de wereld in huis en maakt ook u kennis met een andere cultuur. Daarnaast zal u wellicht ook anders tegen bepaalde aspecten van de Nederlandse cultuur aan gaan kijken. Een bijzonder, leuk en leerzaam avontuur! Bij AFS is elke gastouder welkom: alleenstaand of samen, jong of oud, met of zonder kinderen… U staat er daarnaast niet alleen voor; leerling en gastgezin worden begeleid door een contactpersoon van AFS die gedurende het hele jaar voor hen klaarstaat.

Heeft u een plekje over in huis en hart en lijkt het u leuk om gastgezin te worden voor Varapatr of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met AFS info@afs.org of 085-0471525.